Kőműves munkák

Fontos cégünk számára az ügyfelek elégedettsége. Számomra a munkám egyben a hivatásom is, referenciáim és 2 évtizedes tapasztalatunk mellett ez is szavatolhatja, hogy otthona vagy leendő otthona a legjobb kezekbe kerül! Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk, de ezzel nem elégszem meg, folyamatosan elsajátítjuk a legújabb műveleti technikákat, ezzel is szavatolva, hogy olcsó, ám de korszerű munkavégzést tudjak biztosítani. Szinte minden olyan anyaggal dolgoztam már, mely a korszerű építőiparban használatos.

Szakértelem, precizitás, maximális odafigyelés, pontosság, igényesség nagyon fontos ahhoz, hogy hosszú évekig élvezhessék munkám gyümölcsét, ez az, amit munkám során garantálni tudunk!

Az alaptól a kulcsrakész házig! Vállalok kőműves, burkoló munkát, családi házak építését, lakások, irodák, üzlethelyiségek felújítását, tetőterek beépítését, hő szigetelését, gipszkartonozását, lapos tetők vízszigetelését. Természetesen kisebb, javító és helyreállító munkákat is elvégzek. Helyszíni felmérés és árajánlat készítés!

Belső felújítás Belső felújítás